پخت زرشک پلو با مرغ مجلسی در پلوپز تفال ( ۴ نفر ) مواد لازم مرغ ۴ تکه پیاز ۱ یا ۲ عدد سیر ۴ یا ۵ حبه گوجه ۲ عدد نمک زردچوبه زعفران فلفل کره رب گوجه ( اختیاری ) زرشک رب گوجه پخت مرغ ابتدا پیازها را نگینی ریز کنید و به همراه سیر رنده شده در قابلمه با روغن سرخ کنید . بعد از اینکه پیازها مقداری تغییر رنگ دادند مرغ ها را به خوبی بشویید مقداری نمک روی سطح آن بمالید و در تابه به همراه پیاز و سیر سرخ کنید در این لحظه کره هم به قابلمه اضافه کنید تا مرغ ها عطر و طعم گوجه ,زرشک ,پلوپز تفال منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

لیست شرکت های صنعتی اصفهان دستگاه تصفیه آب با قیمت مناسب در شهر گناوه وب سایت رسمی دی جی مرتضی چیذری مرتضی چیذری سیستم های تهویه مطبوع خبرگزاری ایساتیس خرید اینترنتی دنیای فناوری ikereywp Webbplats